Expres Menu Italská tomatová polévka 600 g
Kód: GF/20017Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100% bez lepku |
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží je výborně ochucena olivovým olejem a bazalkou.
Náš tip
- tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany
- polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů
Složení
- voda
- rajčata krájená (rajčata (60 %)
- rajčatová šťáva
- jedlá sůl
- regulátor kyselosti: kyselina citronová
- rajčatový protlak (9 % – voda, rajčatový protlak, sůl)
- rýže (11 %)
- olivový olej
- cibule
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- cukr
- sůl kamenná
- bazalka, libeček, pepř
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Outdoor, turistika, kempink |
---|---|
Počet porcí: | 2 |
Podle diety: | Veganské jídlo, Vegetariánské jídlo |
Vynechat alergen: | Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 600 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 217,6 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 51,8 kcak / 100 g |
Tuky: | 1,8 g / 100 g |
z toho nasyc. mast. kys.: | 0,3 g / 100 g |
Sacharidy: | 9,1 g / 100 g |
z toho cukry: | 0,4 g / 100 g |
Bílkoviny: | 0,7 g / 100 g |
Vláknina: | 0,3 g / 100 g |
Sůl: | 0,7 g / 100 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.