Expres Menu Italská tomatová polévka 600 g

Kód: GF/20017
99 Kč 86 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží. Dvě porce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100% bez lepku

 

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží je výborně ochucena olivovým olejem a bazalkou.

Náš tip

  • tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany
  • polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů

Složení

  • voda
  • rajčata krájená (rajčata (60 %)
  • rajčatová šťáva
  • jedlá sůl
  • regulátor kyselosti: kyselina citronová
  • rajčatový protlak (9 % – voda, rajčatový protlak, sůl)
  • rýže (11 %)
  • olivový olej
  • cibule
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • cukr
  • sůl kamenná
  • bazalka, libeček, pepř

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Outdoor, turistika, kempink
Počet porcí: 2
Podle diety: Veganské jídlo, Vegetariánské jídlo
Vynechat alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 217,6 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 51,8 kcak / 100 g
Tuky: 1,8 g / 100 g
z toho nasyc. mast. kys.: 0,3 g / 100 g
Sacharidy: 9,1 g / 100 g
z toho cukry: 0,4 g / 100 g
Bílkoviny: 0,7 g / 100 g
Vláknina: 0,3 g / 100 g
Sůl: 0,7 g / 100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: