Expres Menu Masové koule v rajské omáčce s fusilli 500 g
Kód: GF/KM1016Související produkty
Detailní popis produktu
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Kompletní menu
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Složení
- rýžové těstoviny (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma)
- masové koule (24 %) [vepřová plec (68 %), hovězí přední (38 %), vejce, sůl kamenná, pepř mletý]
- hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
- rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl)
- kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel)
- cukr řepný
- cibule
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- sůl kamenná
- řepkový olej
- pepř, skořice, bobkový list.
Způsob přípravy
- Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat.
- Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty.
- Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.
- Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování
- skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C
- otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin
- minimální trvanlivost do: viz obal
Doba spotřeby
- 2 roky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | 1 |
Výběr masa: | Vepřové, Hovězí |
Vynechat jeden alergen: | Ryby, Ořechy, Laktóza, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 500 g |
Trvanlivost: | až 2 roky |
Energie [kJ]: | 488,4 kcal / 100 g |
Energie [kcal]: | 116,3 kcal / 100 g |
Tuky: | 3,3 g / 100 g |
z toho nasyc. mast. kys.: | 1,1 g / 100 g |
Sacharidy: | 17,5 g / 100 g |
z toho cukry: | 3,7 g / 100 g |
Bílkoviny: | 6,0 g / 100 g |
Vláknina: | 0,4 g / 100 g |
Sůl: | 0,7 g / 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.