Presovač GSI Outdoors Microlite Javapress

Kód: 67335 67332 67336 67339 Zvolte variantu
844 Kč 698 Kč bez DPH
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Barva
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Pístový outdoorový presovač na kávu nebo čaj. Objem 423 ml.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Presovač na kávu nebo čaj Microlite Javapress s objemem 423 ml je neuvěřitelně propracovaný a jednoduchý na obsluhu. Je vyroben z vysoce kvalitní a mechanicky odolné nerezové oceli 18/8.

Pohyblivý vnitřní píst je vyroben z odolného co-polyesteru. Spolu se spodním nerezovým sítkem nahrazuje klasický tyčový systém uchycení sítka používaný u běžných french pressů. Navíc takto vytváří i druhou stěnu izolace. Vnitřní pohyblivý píst je vespod opatřen těsněním, které zamezuje průtoku nápoje kolem sítka.

Šroubovací uzávěr s pítkem jde jednoduše sejmout a presovač snadno umýt. Dno je opatřeno silikonem, který zaručuje dobrou stabilitu a slouží hlavně proti skluzu. Tepelný komfort presovače je 3,5 hodiny pro horký nápoj a 6,5 hodiny pro studený. Veškeré použité materiály jsou BPA free.

Microlite Javapress není vhodný do mikrovlnky ani myčky.

Vlastnosti

  • presovač s pohyblivým pístem
  • dvouplášťový
  • vysoce kvalitní a odolná 18/8 nerezová ocel
  • šroubovací uzávěr s vyklápěcím pítkem
  • tepelný komfort: teplý nápoj 3,5 hodiny, studený nápoj 6,5 hodiny
  • silikonové dno proti skluzu
  • poutko pro zavěšení
  • použité materiály BPA free

Parametry

  • hmotnost: 374 g
  • rozměr: 102 x 76 x 218 mm
  • teplota teplého nápoje vydrží 3,5 hodiny
  • teplota studeného nápoje vydrží 6,5 hodiny

Materiál

  • 18/8 nerezová ocel
  • co-polyester
  • nylon
  • silikon
  • polypropylen

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
? Materiál: Nerez
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 374 g
Rozměr: 102 x 76 x 218 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: