Expres Menu Gulášovka 600 g
Kód: GF/83Související produkty

Velmi odolný a lehký nerezový kotlík na vaření se skládací rukojetí. Objem 1,1 l.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Lehoučký rodinný kotlík s ocelovými uchy a praktickou pokličkou.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Složení
- hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
- brambory
- hovězí maso přední
- cibule
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- řepkový olej
- česnek
- sůl kamenná
- mletá paprika, majoránka, kmín, pepř.
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 257
- energetická hodnota kcal: 61
- tuky: 2,7 g
- nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
- sacharidy: 6,1 g
- z toho cukry: 0,9 g
- bílkoviny: 3,9 g
- vláknina: 0,8 g
- sůl: 0,9 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | 2 |
Výběr masa: | Hovězí |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 600 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 223,2 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 53 kcal / 100 g |

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Výborně ochucený kotlíkový guláš s kousky hovězího a vepřového masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek. Dvě porce.

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.

Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Jedna porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.