Expres Menu Hovězí guláš 600 g

Kód: GF/3
199 Kč 178 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku

 

Chutný guláš tvoří libové kousky hovězího masa dušené doměkka. Omáčka na cibulovém základu se sladkou paprikou je podlitá taženým vývarem a dochucená česnekem a majoránkou.

Složení

  • hovězí maso přední (31 %)
  • hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
  • cibule
  • rýžová mouka
  • česnek
  • kukuřičná mouka
  • řepkový olej
  • rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl)
  • paprika mletá
  • sůl kamenná
  • majoránka, kmín, pepř.

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Počet porcí: 2
Výběr masa: Hovězí
Vynechat jeden alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 353.2 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 84 kcal / 100 g
Tuky: 3,1 g / 100 g
z toho nasyc. mast. kys.: 1,59 g / 100 g
Sacharidy: 6,1 g / 100 g
z toho cukry: 0,9 g / 100 g
Bílkoviny: 7,9 g / 100 g
Vláknina: 0,67 g / 100 g
Sůl: 0,85 g / 100 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: