Expres Menu Jelení ragú 600 g

Kód: GF/8
189 Kč 169 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku

 

Jelení maso na červeném víně s kořenovou zeleninou je skvěle dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť. 

Složení

  • jelení maso (33 %)
  • hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
  • kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák)
  • červené víno
  • rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl)
  • cibule
  • řepkový olej
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin)
  • cukr
  • citron
  • sůl kamenná
  • divoké koření

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Počet porcí: 2
Výběr masa: Zvěřina
Vynechat jeden alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 468 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 112 kcal / 100 g
Tuky: 5,3 g / 100 g
z toho nasyc. mast. kys.: 1,7 g / 100 g
Sacharidy: 9,3 g / 100 g
z toho cukry: 4,5 g / 100 g
Bílkoviny: 6,7 g / 100 g
Vláknina: 0,34 g / 100 g
Sůl: 0,79 g / 100 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: