Expres Menu Hummus s kořenovou zeleninou 120 g
Kód: GF/312Související produkty

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Pomazánku lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo. Nemusíte ji skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
Složení
- kořenová zelenina (45 % – mrkev, celer, petržel)
- cizrna (20 %)
- voda
- olivový olej
- cibule
- pórek
- sezam
- česnek
- sůl
- římský kmín, bobkový list, pepř, nové koření, libeček
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 482
- energetická hodnota kcal: 115
- tuky: 11,3 g
- nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
- sacharidy: 1,7 g
- z toho cukry: 1,7 g
- bílkoviny: 2,5 g
- vláknina: 7,1 g
- sůl: 0,9 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
EAN: | 8594043795419 |
Počet porcí: | Neuvedeno |
Výběr masa: | Bez masa |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 120 g |
Trvanlivost: | až 36 měsíců |
Energie [kJ]: | 482 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 115 kcal / 100 g |

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.

Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří. Dvě porce.

Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.

Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem. Jedna porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.

Výborně ochucený kotlíkový guláš s kousky hovězího a vepřového masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.