Expres Menu Rajská omáčka s hovězím masem 600 g

Kód: GF/10
219 Kč 196 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)
Možnosti doručení

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku

 

Jídlo tvoří libové dušené plátky hovězího masa a omáčka z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je výborně dochucena divokým kořením a skořicí.

Složení

  • hovězí maso přední (31 %)
  • hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
  • rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl)
  • kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel)
  • cukr
  • cibule
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • řepkový olej
  • sůl kamenná
  • divoké koření, skořice

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Počet porcí: 2
Výběr masa: Hovězí
Vynechat jeden alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 376,3 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 90 kcal / 100 g
Tuky: 2,30 g / 100 g
z toho nasyc. mast. kys.: 0,51 g / 100 g
Sacharidy: 7,83 g / 100 g
z toho cukry: 4 g / 100 g
Bílkoviny: 9,30 g / 100 g
Vláknina: 0,34 g / 100 g
Sůl: 0,90 g / 100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: