Expres Menu Bramborová polévka 600 g

Kód: GF/82
79 Kč 71 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Dvě porce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku

 

Náš tip

K této vydatné polévce můžete přikusovat oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd, ocení ji i děti, vegetariáni a vegani.    

Složení

  • voda
  • brambory (8 %)
  • směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna)
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • řepkový olej
  • cibule
  • česnek
  • sůl kamenná
  • majoránka, pepř, kmín

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát polévku můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Počet porcí: 2
Podle diety: Veganské jídlo, Vegetariánské jídlo
Vynechat jeden alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Sezam, Lepek
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 165 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 39 kcal / 100 g
Tuky: 1,3 g / 100 g
z toho nasyc. mast. kys.: 0,43 g / 100 g
Sacharidy: 6,0 g / 100 g
z toho cukry: 0,5 g / 100 g
Bílkoviny: 0,9 g / 100 g
Vláknina: 0,67 g / 100 g
Sůl: 0,86 g / 100 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: