Expres Menu Italská tomatová polévka 600 g

Kód: GF/85
99 Kč 88 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku

 

Náš tip

Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. 
Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.   

Složení

  • voda
  • rajčata krájená (rajčata (60 %)
  • rajčatová šťáva
  • jedlá sůl
  • regulátor kyselosti: kyselina citronová)
  • rajčatový protlak (9 %) (voda, rajčatový protlak, sůl)
  • rýže (11 %)
  • olivový olej
  • cibule
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • cukr
  • sůl kamenná
  • bazalka, libeček, pepř

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát polévku můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Počet porcí: 2
Podle diety: Veganské jídlo, Vegetariánské jídlo
Vynechat jeden alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 217,6 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 51,8 kcal / 100 g
Tuky: 1,8 g / 100 g
z toho nasyc. mast. kys.: 0,3 g / 100 g
Sacharidy: 9,1 g / 100 g
z toho cukry: 4 g / 100 g
Bílkoviny: 0,7 g / 100 g
Vláknina: 0,3 g / 100 g
Sůl: 0,7 g / 100 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: