Expres Menu Jelení guláš 300 g
Kód: GF/110Související produkty

Lehoučký rodinný kotlík s ocelovými uchy a praktickou pokličkou.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Velmi odolný a lehký nerezový kotlík na vaření se skládací rukojetí. Objem 1,1 l.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Složení
- jelení maso (33 %)
- hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
- cibule
- řepkový olej
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl)
- sůl kamenná
- paprika, pepř, česnek, majoránka, jalovec.
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 280
- energetická hodnota kcal: 66
- tuky: 2,1 g
- nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
- sacharidy: 4,8 g
- z toho cukry: 1,1 g
- bílkoviny: 7,9 g
- vláknina: 0,5 g
- vůl: 1,1 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | 1 |
Výběr masa: | Zvěřina |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 300 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 280 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 67 kcal / 100 g |

Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem. Jedna porce.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří. Dvě porce.

Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Dvě porce.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Výborně ochucený kotlíkový guláš s kousky hovězího a vepřového masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.