Expres Menu Kotlíkový guláš 600 g
Kód: GF/12Související produkty
Detailní popis produktu
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Základ kotlíkového guláše tvoří papriky, rajčata a cibule restované na vysmažené slanině. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Tu pravou vůni pak dodá majoránka a další koření.
Náš tip
Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Složení
- hovězí maso přední (16 %)
- vepřová plec (16 %)
- hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
- cibule
- špek
- rajčata
- papriky
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- česnek
- paprika mletá
- sůl kamenná
- pepř, majoránka
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | 2 |
Podle diety: | Low Carb |
Výběr masa: | Vepřové, Hovězí |
Vynechat jeden alergen: | Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 600 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 447 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 106 kcal / 100 g |
Tuky: | 7,7 g / 100 g |
z toho nasyc. mast. kys.: | 3,0 g / 100 g |
Sacharidy: | 2,6 g / 100 g |
z toho cukry: | 0,8 g / 100 g |
Bílkoviny: | 7,6 g / 100 g |
Vláknina: | 0,5 g / 100 g |
Sůl: | 0,8 g / 100 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.