Expres Menu Krůta na asijský způsob 300 g
Kód: GF/116Související produkty
Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.
Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.
Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Složení
- krůtí maso (33 %)
- drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti)
- zelí bíle
- mrkev
- pórek
- houba Jidášovo ucho
- paprika
- sójové klíčky
- bambusové výhonky
- cibule
- žampiony
- rýžová mouka
- kukuřičná mouka
- řepkový olej
- sůl kamenná
- pepř
- chilli
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 272
- energetická hodnota kcal: 65
- tuky: 1,2 g
- Nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
- sacharidy: 4,2 g
- z toho cukry: 0,6 g
- bílkoviny: 10 g
- vláknina: 0,6 g
- sůl: 0,9 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jídlo na cesty |
|---|---|
| Počet porcí: | 1 |
| Výběr masa: | Drůbeží |
| #sizes_table#: | hidden |
| Hmotnost: | 300 g |
| Trvanlivost: | až 10 let |
| Energie [kJ]: | 272 |
| Energie [kcal]: | 65 |
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.
Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený.
Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.
Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Jedna porce.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
| Výrobní společnost : | EXPRES MENU, s.r.o. |
|---|---|
| Adresa : | Petříkovická 518, 541 03 Trutnov, Česká republika |
| E-mail : | info@expresmenu.com |




