Expres Menu Zeleninový vývar 500 g
Kód: GF/77Související produkty

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.

Lehoučký rodinný kotlík s ocelovými uchy a praktickou pokličkou.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Silný a čistý vývar z kořenové zeleniny byl šest hodin šetrně tažený. Je jemně solený a poslouží jako ideální základ polévek, omáček nebo italského rizota.
Složení
-
vývar ze zeleniny (voda, mrkev, petržel, cibule, celer, pórek, česnek, sůl kamenná, bobkový list, nové koření, pepř celý)
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 47,6
- energetická hodnota kcal: 11,0
- tuky: 0,05 g
- nasycené mastné kyseliny: 0,01 g
- sacharidy: 2,8 g
- z toho cukry: 1,81 g
- bílkoviny: 0,05 g
- vláknina: 0,1 g
- sůl: 0,37 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
Počet porcí: | 2 |
Výběr masa: | Bez masa |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 500 g |
Trvanlivost: | až 10 let |
Energie [kJ]: | 47,6 kJ / 100 g |
Energie [kcal]: | 11,0 kcal / 100 g |
Položka byla vyprodána… |

Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Jedna porce.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny.

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří. Dvě porce.

Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem. Jedna porce.

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Libové plátky hovězího masa ve výborně ochucené rajské omáčce. Dvě porce.

Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Dvě porce.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.

Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem. Jedna porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.