Expres Menu Zelňačka s klobásou 330 g
Kód: GF/406Související produkty

Odolná litinová holandská trouba vhodná na oheň i indukční vařič.

Titanový hrnec. Využít ho můžete jak na vařič, tak k zavěšení nad přímý oheň.

Velmi lehký titanový rendlík na vaření se sklápěcími uchy a perforovanou pokličkou. Objem 800 ml.
Detailní popis produktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kvalitní maso od českých farmářů | Ruční zpracování surovin | Zdravé suroviny | 100 % bez lepku |
Složení
- hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
- zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín)
- vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření)
- smetana
- cibule
- mouka rýžová
- mouka kukuřičná
- řepkový olej
- česnek
- sůl kamenná
- paprika mletá
- pepř
- bobkový list
100 g obsahuje
- energetická hodnota kJ: 222
- energetická hodnota kcal: 53
- tuky: 2,6 g
- nasycené mastné kyseliny: 0,7 g
- sacharidy: 6,0 g
- z toho cukry: 1,2 g
- bílkoviny: 2,1 g
- vláknina: 1,0 g
- sůl: 1,1 g
Způsob přípravy
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídlo na cesty |
---|---|
EAN: | 8594043796492 |
Počet porcí: | 1 |
Výběr masa: | Vepřové, Hovězí |
#sizes_table#: | hidden |
Hmotnost: | 330 g |
Trvanlivost: | až 2 roky |
Energie [kJ]: | 222 |
Energie [kcal]: | 53 |
Položka byla vyprodána… |

Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. Dvě porce.

Výborně ochucený hovězí guláš s libovými kousky hovězího masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Dvě porce.

Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Dvě porce.

Výborně ochucený kotlíkový guláš s kousky hovězího a vepřového masa dušenými doměkka. Dvě porce.

Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm....

Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Jedna porce.

Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Dvě porce.

Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny.

Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. Jedna porce.

Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dvě porce.

Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Jedna porce.

Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti. Jedna porce.

Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Dvě porce.

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Tři porce.

Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Jedna porce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.