Expres Menu Gulášová polévka 600 g

Kód: GF/83
109 Kč 97 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Vydatná gulášová polévka. Svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Dvě porce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku

 

Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.

Složení

  • hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti)
  • brambory
  • hovězí maso přední
  • cibule
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • řepkový olej
  • česnek
  • sůl kamenná
  • mletá paprika, majoránka, kmín, pepř.

Způsob přípravy

Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby 

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Počet porcí: 2
Výběr masa: Hovězí
Vynechat jeden alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice, Sezam, Lepek
#sizes_table#: hidden
Hmotnost: 600 g
Trvanlivost: až 10 let
Energie [kJ]: 223,2 kJ / 100 g
Energie [kcal]: 53 kcal / 100 g
Tuky: 2,2 g / 100 g
z toho nasyc. mast. kys.: 0,22 g / 100 g
Sacharidy: 6,24 g / 100 g
z toho cukry: 0,4 g / 100 g
Bílkoviny: 2,1 g / 100 g
Vláknina: 0,67 g / 100 g
Sůl: 0,89 g / 100 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: